wedstrijdverslag

Geplaatst op 26 juli, 2017

Henk Bargeman wint 1e vakantiewedstrijd

Dinsdag 25 juli werd alweer de 1e vakantiewedstrijd van 2017 gehouden. Aan deze open wedstrijd mag iedereen meedoen want je hoeft geen lid van de GHV te zijn.

Om 16.15uur was het verzamelen bij de Mailiebaan om te loten en te horen waar nestor Henk Migchielsen het parcours dit keer had uitgezet. Er waren niet zoveel (19) deelnemers aanwezig dat zal mede komen door de zeer slechte weersvoorspellingen voor deze middag/avond. Henk had dit keer het parcours uitgezet bij de Wilhelminabank, een gedeelte aan de Houtwal en een gedeelte aan de Kanonswal. Nadat de loting was geweest vertrokken de deelnemers richting de door hun gelote stek.

Visparcor Houtwal

Al snel werden door enkele deelnemers de eerste visjes gevangen en het werd al snel duidelijk dat het vandaag schrapen zou worden om aan een mooi netje vis te komen. Zoals altijd zijn met name de kop en staart plek wel in staat om de nodige vis te vangen en was het met name Henk Bargeman zittend onder het kanon die gedurende de hele wedstrijd met grote regelmaat vis in het leefnet liet verdwijnen, uiteindelijk was het goed voor de dagwinst met een kleine 100 stuks. De op kop zittende nieuwkomer Paul Overkemping wist ook de nodige vis te vangen waaronder een mooi klein spiegelkarpertje.

Ook de jeugd was aanwezig en hier wist Frans Janssen te winnen.

Al met al kunnen we terug kijken op een zeer natte wedstrijd.

Paul Overkemping, Henk Bargeman, Frans jansen en Gerrit oosterholt

Uitslag Senioren;

1        Henk Bargeman                           1580 gram

2        Paul Overkemping                        1090 gram

3        Gerrit Oosterholt                            450 gram

Uitslag jeugd;

1        Frans Janssen                                  55 gram

 

De volgende vakantiewedstrijd zal op dinsdag 1 augustus plaatsvinden en dan is het weer om 16.15uur verzamelen en loten op de Maliebaan.

Laat een bericht achter.
(Uw e-mail wordt niet gepubliceerd.)

Voer de letters en cijfers in
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.