Bestuur

Geplaatst op 02 november, 2017

Geslaagde vergadering met de wedstrijdvissers.

Woensdagavond 1 november is er weer een vergadering geweest met de wedstrijdvisser. Dat het wedstrijdvissen bij de GHV leeft bleek wel uit de grote opkomst. Tijdens deze vergadering kwam de WinterCup, de Grachtencompetitie en de IJsselCup aanbod maar ook het federatief clubkampioenschap, het jubileumjaar 2018  en de mogelijkheid om kleding te bestellen.

WinterCup:

In de afgelopen weken is er geënquêteerd onder de wedstrijdvissers of er animo was om verder te gaan met de WinterCup zoals we deze kennen, zes wedstrijden in competitie verband. De animo was niet noemenswaardig waardoor de wedstrijdcommissie en het bestuur om tafel zijn gaan zitten om met een voorstel te komen. Het voorstel is om tijdens de wintermaanden zes losse wedstrijden te vissen. Je hebt dus geen “verplichting” om alle zes wedstrijden te vissen, maar dat mag natuurlijk wel. Door een gevarieerd aanbod te bieden zit  er voor iedere wedstrijdvisser wat tussen. Voor elke wedstrijd moet je via mail opgeven, behalve voor de eerste wedstrijd welke gevist gaar worden op zondag 12 november aan de Groenlose grachten. Wil je 12 november meedoen, geef je dan op bij Frank Bomers.

De overige vijf winterwedstrijden:

•           Zondag 17 december 2017  Oliebollenwedstrijd Beneden Kanaal (09:00 uur tot 13:00 uur)

•           Zondag 21 januari 2018 Havenwedstrijd Elburg (09:00 uur tot 14.00 uur)

•           Zondag 4 februari Oude IJssel 2018 (09.00 uur tot 12.00 uur)

•           Zaterdag 17 Februari 2018 de Leeghte, kleine vijver (13.00 uur tot 16.00 uur)

•           Zondag 18 maart 2018 Havenwedstrijd Elburg (09.00 uur tot 14.00 uur)

Wil je meedoen aan deze  Winter Wedstrijden dan kan dit uitsluitend via mail. Mailen naar winterwedstrijden(at)visseningroenlo.nl (behalve de oliebollenwedstrijd) . Doorgeven aan welke wedstrijd je mee wilt doen en je krijgt dan een mail retour met daarin het verzoek om het inschrijfgeld van €5,- (voor alle winterwedstrijden) over te maken.

Grachtencompetitie:

Paar kleine veranderingen ten opzichte van 2017, er worden vijf wedstrijden gevist i.p.v. zes wedstrijden, opgave uitsluitend via grachtencompetitie(at)visseningroenlo.nl. Tevens willen we vooraf gaan incasseren , net als bij de open wedstrijden. Het huidige systeem 'op aantallen' en 'gewicht' bevalt goed en blijft gehandhaafd.

IJsselCup:

Ook bij de IJsselCup veranderd er niet veel, opgave alleen via IJsselCup(at)visseningroenlo.nl en vooraf betalen. Daarnaast (dat moet nog uitgewerkt worden) zou het kunnen zijn dat er wedstrijden voor en na de zomer gevist gaan worden. Voor de zomer tussen de kribben en na de zomer op de strekdammen.

GHV Witvisteam/ federatief clubkampioenschap:

In 2018 wil de GHV een witvisteam gaan opzetten die mee gaan doen aan individuele, koppel en of team wedstrijden in de regio (of in het land) . Reden hiervoor is om nog meer naamsbekendheid. Daarnaast willen we in 2018 deelnemen aan het federatief clubkampioenschap. Er worden drie voorrondes en een finale gevist. De opzet is simpel. De federatie Midden Nederland koppelt een vereniging aan de GHV en in onderling overleg wordt een wedstrijdwater gekozen. Elke vereniging mag maximaal 25 deelnemers  meenemen, de beste vijf resultaten tellen. Mocht je de voorrondes overleven dan gaat de vereniging naar Finale van de federatief clubkampioenschap.

GHV Kledinglijn:

Als we ons dan toch meer laten zien bij andere verenigingen dan moeten we er ook kant bijzitten. De vereniging wil alle wedstrijdvissers (die meedoen aan een competitie en tenminste een wedstrijd bij een andere vereniging mee vissen) de gelegenheid bieden om voor een schappelijk prijsje een polo en/ of een jas van Preston  te bestellen. Als sponsornamen zullen hengelsport Kruidenier / hengelsport Rene Bomers en GroepsuitjesGroenlo erop geborduurd worden.

Wil je wel een jas/ polo maar geen verplichtingen, dan kan er ook kleding besteld worden tegen kostprijs. Er is inmiddels al veel belangstelling voor zowel de jassen en de polo's als het GHV vis team. Wie interesse heeft in de kleding kan hiervoor terecht bij Henk Geurkink.

Jubileumwedstrijden:

In 2018 bestaat de GHV alweer 80 jaar. Besloten is om de Open koppel in 2018 te vervange door het Open NK voor teams van 3 personen. In september 2018 zal er bij voldoende belangstelling een mysteriekoppelwedstrijd zijn aan de stadsgracht.

Het is de bedoeling dat op 18 november tijdens de feestavond alle datums voor de wedstrijden van 2018 bekend zijn.

Laat een bericht achter.
(Uw e-mail wordt niet gepubliceerd.)

Voer de letters en cijfers in
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.