gratis jeugd vergunning

Geplaatst op 15 mei, 2018

Gratis vissen voor de jeugd


Dit jaar weer iets nieuws om de jeugd te laten ervaren hoe leuk vissen kan zijn. Na het grote succes van de GHV vijvertour, meer hierover volgt binnenkort, heeft het bestuur besloten dat alle kinderen tot 14 jaar een GRATIS jeugdvergunning kunnen aanvragen op de website van de Groenlose Hengelsportvereniging. Met deze vergunning kunnen de kinderen vissen in onderstaande wateren:
- De vijver bij boer Meijer(Bevrijdingslaan)
- De vijver bij de Wagenmaker
- De vijver op de Hartreize
- De Groenlose stadsgracht.

Je mag alleen overdag vissen met 1 hengel met als aas: brood, maden, wormen, deeg en of mais.
Het is verboden vislijn en ander afval achter te laten en de gevangen vis moet je direct onbeschadigd in hetzelfde water terugzetten. Ook kinderen uit andere plaatsen en die hier op vakantie zijn kunnen deze gratis vergunning aanvragen.

Wil je met twee hengels, ander aas vissen of op een ander water vissen dan heb je onze JeugdVISpas nodig. Je kunt de gratis vergunning aanvragen op www.visseningroenlo.nldaar staat links onderaan op de hoofdpagina de module. Het gratis vissen voor de jeugd is onderdeel van het jeugdproject waarmee de Groenlose Hengelsport Vereniging mee doet met Hart voor de Achterhoek van de Rabobank Noord en Oost Achterhoek en waarvoor de leden hun stem kunnen uitbrengen binnenkort.

Laat een bericht achter.
(Uw e-mail wordt niet gepubliceerd.)

Voer de letters en cijfers in
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.