wedstrijdverslag

Geplaatst op 02 augustus, 2017

Vakantie viswedstrijden in Groenlo nog steeds populair!

 “Het is een bijzondere ervaring om op een prachtige zomeravond in onze mooi stadsgrachten te vissen” staat er op de website van de Groenlose Hengelsport Vereniging (www.visseningroenlo.nl). Maar in Groenlo regent het ook wel eens en dit merkten de deelnemers aan de 1e vakantiewedstrijd op dinsdag 25 juli. Ondanks de aanhoudende regen voor- en tijdens de wedstrijd deden er toch nog 19 liefhebbers mee. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door Henk Bargeman, hij wist 1580 gram aan vis in t net te krijgen. Bij de jeugd was het Frans Janssen met 55 gram die eerste werd.

Dinsdag 1 augustus

De laatste vakantiewedstrijd een heel ander verhaal qua weer. Ditmaal werd er gevist onder goede omstandigheden en het was inderdaad een bijzondere ervaring op op deze zomeravond aan de stadsgracht te vissen zoals op de website van de GHV wordt vermeld. De deelname was goed met 32 visliefhebbers.

Frans oosterholt, Gerrit oosterholt en Vincent te Braake

Gevist werd er wederom op de Houtwal waar dit seizoen goed gevangen wordt. Over het vervroegde aanvangstijdstip 17.30 uur ipv 18.00 uur was iedereen goed te spreken. Een mooie verbetering.

Toch was het deze 1 augustus moeilijk om vis te vangen en dat resulteerde in matige vangsten. Dit zijn we dit seizoen niet gewend op het stuk gracht op de Houtwal. Bij de senioren werd Gerrit Oosterholt 1e met 655 gram aan vis terwijl bij de jeugd Ties Dekkers met 915 gram met de eer ging strijken. Al met al kan weer terug gekeken worden op twee leuke vakantie viswedstrijden die nog steeds populiar zijn onder de vissers.

Simon Dijkstra  Ties Dekkers en Stan Dekkers

Uitslag    
Senioren    
1) Gerrit oosterholt 655 gram
2/3) Vincent te Braake 550 gram
2/3) Frans oosterholt 550 Gram
     
Jeugd    
1) Ties Dekkers 915 gram
2) Stan Dekkers 170 gram
3) Simon Dijkstra 90 gram

Laat een bericht achter.
(Uw e-mail wordt niet gepubliceerd.)

Voer de letters en cijfers in
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.