Wedstrijdverslag

Geplaatst op 11 juni, 2018

Mooie vangsten tijdens 3e wedstrijd Grachtencompetitie

 Zondag 10 juni werd alweer de derde wedstrijd gevist inzake de Grachtencompetitie. De verwachtingen waren hoog gespannen omdat het in de week voorafgaand eindelijk eens een keer behoorlijk had geregend. En dat was hard nodig. De loting had een vlot verloop en al snel kon men de gelote visstekken gaan opbouwen. De wedstrijdcommissie had ditmaal gekozen voor het Geitenkamp /Halve Maan  en het Hertenkamp als wedstrijdparcours.

Eerste vissen

Na het beginsignaal om 8.00 uur werden in beide vakken al snel de eerste vissen gevangen. Een beeld dat we vaker zien bij wedstrijden. Maar de vissen waren in het begin klein en later in de wedstrijd werden ook grote voorns gevangen. De brasems hielden het deze wedstrijd voor gezien en kwamen niet op het aas af. Al vrij snel werd duidelijk dat de vissen op het vak Hertenkamp moeilijk te vangen waren en als men een beetje vis in het net wilde hebben er hard gewerkt moest worden. Alle vistrucjes moesten er aan te pas komen om dit te bewerkstelligen.

Veel vis

Op het vak Geitenkamp / Halve Maan een heel ander verhaal. Hier werden de vissen wel goed gevangen. De jongste deelnemer Jur Pasman wist in dit vak de meeste vissen te vangen met 89 stuks die een gewicht hadden van 1689 gram. In het vak Hertenkamp werd Henk Bargerman winnaar met 46 stuks met een gewicht van 1620 gram. Na drie wedstrijden staat Leo te Koppel aan kop met 4 punten op de voet gevolgd door Gerrit Oosterholt met 9 punten.

 

Geitenkamp/Halve Maan:

1.

Jur Pasman

89

stuks

1689

gr.

2.

Gerrit Oosterholt

70

stuks

2195

gr.

3.

Frans Lindner

49

stuks

1000

gr.

 

Hertenkamp:

1.

Henk Bargeman

46

stuks

1620

gr.

2.

Leo te Koppel

38

stuks

  790

gr.

3.

Wesley Helmers

26

stuks

  745

gr.

Voor de volledige uitslag en tussenstand zie: www.visseningroenlo.nl . De volgende wedstrijd voor de Grachtencompetitie wordt gevist op zondag 23 september.

Laat een bericht achter.
(Uw e-mail wordt niet gepubliceerd.)

Voer de letters en cijfers in
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.