Wedstrijdverslag

Geplaatst op 24 augustus, 2018

Geslaagde nieuwe opzet jeugdcompetitie GHV

Woensdag 22 augustus werd de Finale gevist voor de jeugdcompetitie van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Nu al kan geconcludeerd worden dat deze opzet geslaagd is.
Op de Finale dag visten alle kinderen in de stadsgracht en niet zoals de drie wedstrijden ervoor in de vijver van de Hartreize. Dit om hen te leren dat het vissen in de stadsgracht iets anders is dan in de vijver van de Hartreize.

Steun

Ook ditmaal werden de kinderen waar nodig ondersteund door de Viscoaches van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Hiermee leren ze meteen goed vissen als ze de aanwijzingen volgen. In totaal werden 290 vissen gevangen door 14 kinderen die deelnamen. Een hele mooie vangst.

Geen hengel

En dan was er nog Jasper Wopereis. Hij kwam eigenlijk om naar z'n vriendje te kijken die mee deed en had alleen een stoeltje bij zich. Op de vraag of hij een hengel wilde lenen van de GHV en dus mee kon vissen zij hij meteen 'Ja'. Hij had nog nooit gevist. Maar door deskundige begeleiding van een van de Viscoaches ving hij maar liefst 25 vissen wat hem meteen de eindoverwinning opleverde. Een geweldige prestatie en hij werd zo enthousiast dat hij besloot om toch maar even de gratis jeugdvergunning te downloaden van de website van de GHV  www.visseningroenlo.nl.

Prijsuitreiking

De grote prijsuitreiking zal op woensdag 29 augustus plaats vinden om 19.00 uur in de kantine van de Grolse Boys. Alle deelnemers die deze competitie hebben mee gedaan ontvangen een prijsje.
Al met al kan er terug gekeken worden op een zeer geslaagde nieuwe opzet van de jeugdcompetitie waar in totaal 35 kinderen aan deelnamen en waar in totaal over vier wedstrijden 2.284 vissen werden gevangen.

Uitslag 22-8-2018

1.

Jasper Wopereis

25

vissen        

2.

Tijn Papen

21

vissen

3.

Quin Hobe

17

vissen

4.

Jesse Remmelink

13

vissen

 

Yme te Kortschot

13

vissen

5.

Jasmijn Schonewille

12

vissen

6.

Tjarko Branten

9

vissen

7.

Fedde te Kortschot

8

vissen

 

Bas Klein Avink

8

vissen

8.

Thijs Lankheet

6

vissen

9.

Wiebe Theissen

5

vissen

10.

Thijn Luttikholt

4

vissen

 

Daan Papen

4

vissen

11.

Dion ten Barge

0

vissen

 

Laat een bericht achter.
(Uw e-mail wordt niet gepubliceerd.)

Voer de letters en cijfers in
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.