Wedstrijdcommissie

Geplaatst op 03 januari, 2018

De eerste westrid voor 2018 dient zich aan.

De meeste van onze leden hebben de hengels allang schoongemaakt en opgeborgen maar er zijn er toch nog een aantal die dee winter de waterkant opzoeken om een visje te verschalken.

Voor deze fanatiekeling hebben we in de winter 2017/2018 weer een gevarieerd aanbod.

Op 21 januari start het GHV wedstrijd seizen weer en gaan we met maximaal 20 personen naar Elburg om een mooi netje “winter” voorns te vangen (de wedstrijd zit vol). Twee weken later, 4 februari, gaan we met dezelfde doelstelling naar de Oude IJssel. Zaterdag 17 februari iets heel anders, we hopen dan wat karpertjes te gaan vangen op de (nieuwe) kleine vijver op “de Leeghte”. De laatste winterwedstrijd zal weer in Elburg gevist gaan worden en wel op zondag 18 maart.

Ook de liefhebbers van de Groenlose gracht komen in 2018 weer aanbod. Zo hebben we natuurlijk weer de grachtencompetitie, de 50+ wedstrijden, vakantie wedstrijden en de Open Groenlose. Wat anders is in 2018, ter ere van ons 80 jarige jubileum, is het Open NK Trio’s (team wedstrijd voor 3 personen) en de Mysteriekoppel (individuele wedstrijd en pas tijdens de prijsuitreiking weet je met wie je gevist hebt).

Ook is er weer een IJsselCup, de opzet dit jaar is anders dan afgelopen jaar. Zo zullen we eerder beginnen en vissen we in het voorjaar tussen de kribben, het najaar zullen we de strekdammen weer op gaan zoeken.

Nieuw in 2018 is dat we het inschrijfgeld voor de competities vooraf gaan incasseren, net als bij de open wedstrijden, zodat we de eerste wedstrijd geen administratieve rompslomp hebben en meteen kunnen gaan vissen.  Opgeven kan vanaf 2018 alleen via e-mail. Je krijgt via mail een automatisch antwoord met instructies, zodra het geld overgemaakt is krijg je dat van ons te horen.

Ook nieuw in 2018 is dat we mee willen gaan doen aan federatieve clubkampioenschappen. Door de federatie worden we gekoppeld aan een andere vereniging en in onderling overleg wordt er afgesproken waar er gevist gaat worden of er zowel een uit en thuiswedstrijd gevist gaat worden. De beste vijf vissers zijn bepalend voor het eind resultaat. Hebben we de eerste voorronde overleefd gaan we door voor de tweede voorronde etc. De finale gaat tussen de winnaars van de laatste voorronden, de winnaar is Federatief Clubkampioen.

 

Laat een bericht achter.
(Uw e-mail wordt niet gepubliceerd.)

Voer de letters en cijfers in
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.