Lidmaatschap

Regels voor het aan- en afmelden van het lidmaatschap.

Aanmelding geschiedt altijd met een speciaal aanmeldingsformulier van de GHV

rene-bomers.jpg

Nieuwe leden gaan naar dierenspeciaalzaak René Bomers en betalen daar de volledige contributie (inclusief inschrijfgeld en administratiekosten) en krijgen een pakketje mee, dat bestaat uit het vergunningen, voorlopig bewijs van lidmaatschap, lijst van viswateren en een machtigingsformulier.

Het formulier moet volledig worden ingevuld. Het voorlopig bewijs van lidmaatschap uit twee delen.

De gegevens van het nieuwe lid worden doorgegeven aan de Groenlose Hengelsportvereniging. Als u nu het machtigingsformulier van de GHV invult en opstuurt naar de Penningmeester dan krijgt u voor de komende jaren (tot wederopzegging) automatisch de benodigde papieren en de vispas thuis gestuurd.

Machtigingsformulier kwijt geraakt in 2018?

Klik hier om het formulier te downloaden en als nog in te vullen. Machtigingsformulier ingevuld, mail deze dan naar Penningmeester(at)visseningroenlo.nl

Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 1 oktober bij de secretaris, anders wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd en is men contributie voor dat jaar verschuldigd.

Meldt men zich vóór 1 oktober af en wordt men na 1 januari toch weer lid, dan betaalt men opnieuw inschrijfgeld en administratiekosten. (Senioren € 10,00 en jeugd € 2,00).

Leden worden uitgeschreven als lid bij: overlijden, opzegging en door royement.