50+ wedstrijden wedstrijdverslag

Mooie vangsten tijdens 50+ Viswedstrijd

Woensdag 26 Juni 2013 werd alweer de laatste zogenaamde 50+ wedstrijd gevist. Deelname hieraan is alleen mogelijk voor die vissers die Abraham of Sarah hebben gezien. Aan deze laatste wedstrijd deden 18 enthousiastelingen mee en geconcludeerd kan worden dat deze serie viswedstrijden steeds populairder worden. Plek van samenkomst was de Maliebaan en hier vond ook de loting plaats. De wedstrijdcommissie had ditmaal voor de Maliebaan gekozen als wedstrijdparcours.

Veel deelnemers tijdens 2e 50+ viswedstrijd

Op woensdag 5 juni 2013 werd de tweede 50+ wedstrijd gevist in de Groenlose stadsgracht. Ditmaal maar liefst 22 deelnemers die allen een mooie plek hadden op de Maliebaan. De wedstrijdcommissie had ditmaal voor de Maliebaan gekozen als wedstrijdparcours.

Frisse start 50+ viswedstrijden!

Woensdag 22 Mei 2013 is de eerste 50+ viswedstrijd gevist onder koude omstandigheden. Het merendeel van de 14 deelnemers had het winterpak aangetrokken want het was extreem koud voor de tijd van het jaar. Als wedstrijdparcours was ditmaal voor de Kloostertuin gekozen alwaar het geweldig vissen is. De ruime parkeergelegenheid zorgt er daarnaast voor dat alle visspullen snel en makkelijk op de visplek zijn te brengen.

De serie van drie 50+ viswedstrijden mogen zich in een steeds grotere belangstelling verheugen en de verwachtingen is dan ook dat bij de volgende wedstrijden op 5 Juni en 26 Juni het deelnemersaantal nog wel zal stijgen.