Leden Koppel wedstrijdverslag

Koppel Groot Zevert/ Bargeman winnen de Mysteriekoppel 2018

Vangsten vielen enigszins tegen bij de 3de editie van de Leden Mysteriekoppel

Afgelopen zondag is voor de derde keer (na 2013 en 2015) de leden Mysteriekoppel van de GHV gevist, waarbij 22 deelnemers, elf koppels, streden om de prijzen. De Leden Mysteriekoppel is een gescheiden koppel wedstrijd waarbij je vooraf niet weet met wie je een koppel vormt. Vrijdagavond zijn de vaknummers aan elkaar gekoppeld waarbij  de koppels niet bij elkaar in het vak konden zitten en dat er geen koppels zijn waarbij beide heren of een kop of een staartplek hebben. Er werd gevist in 4 vakken, te weten de Kloostertuin, Geitenkamp, Hertenkamp, en de Maliebaan

Geslaagde Mysterie koppel viswedstrijd

De Groenlose Hengelsport Vereniging kan terugkijken op een geslaagde Mysterie koppel viswedstrijd die gevist werd op zondag 6 september 2015 aan de boorden van de Groenlose stadsgracht. Door de hoge waterstand van afgelopen week kon de wedstrijd commissie pas op het laatste moment het wedstrijdparcours bepalen. Gelukkig daalde de waterstand kort voor de wedstrijd en werd er gekozen voor de Maliebaan en het hertenkamp als wedstrijdparcours. Een goede keus want er werd door iedereen redelijk wat vis gevangen.

Koppel Leo Helmers en Bennie Vrijdag

winnaar 1ste  Mysteriekoppel in de historie van de GHV.

Dit jaar, in het kader van het 75 jarig bestaan,  geen “normale” ledenkoppel maar een Mysteriekoppel. Concept van de Mysteriekoppel is simpel, ruim voor aanvang van de wedstrijd zijn er op basis van de steknummers koppels gemaakt en iedere deelnemer vist zijn/ haar eigen wedstrijd. Pas tijdens de prijsuitreiking weet je met wie je gevist hebt.

Op zondag 1 september waren 32 deelnemers, 31 heren en 1 dame op tijd aanwezig. Om  07:15u werd op de Maliebaan begonnen met loten en de deelnemers vertrokken naar de gelote stek. De wedstrijdcommissie had wederom een mooi parcours uitgezet (vanaf de kloostertuin, via de Deken Hooymansingel, Geitenkamp, Halve Maan en het Hertenkamp)  met veel ruimte (± 12 meter) tussen de vissers. Over de omstandigheden viel er niet te klagen, het was droog en in het begin stond er nagenoeg geen wind. Grote vraag was of de brasem net als de voorgaande wedstrijden weer veelvuldig gevangen zouden worden.