Leden Koppel wedstrijdverslag

Geslaagde Mysterie koppel viswedstrijd

De Groenlose Hengelsport Vereniging kan terugkijken op een geslaagde Mysterie koppel viswedstrijd die gevist werd op zondag 6 september 2015 aan de boorden van de Groenlose stadsgracht. Door de hoge waterstand van afgelopen week kon de wedstrijd commissie pas op het laatste moment het wedstrijdparcours bepalen. Gelukkig daalde de waterstand kort voor de wedstrijd en werd er gekozen voor de Maliebaan en het hertenkamp als wedstrijdparcours. Een goede keus want er werd door iedereen redelijk wat vis gevangen.

Koppel Leo Helmers en Bennie Vrijdag

winnaar 1ste  Mysteriekoppel in de historie van de GHV.

Dit jaar, in het kader van het 75 jarig bestaan,  geen “normale” ledenkoppel maar een Mysteriekoppel. Concept van de Mysteriekoppel is simpel, ruim voor aanvang van de wedstrijd zijn er op basis van de steknummers koppels gemaakt en iedere deelnemer vist zijn/ haar eigen wedstrijd. Pas tijdens de prijsuitreiking weet je met wie je gevist hebt.

Op zondag 1 september waren 32 deelnemers, 31 heren en 1 dame op tijd aanwezig. Om  07:15u werd op de Maliebaan begonnen met loten en de deelnemers vertrokken naar de gelote stek. De wedstrijdcommissie had wederom een mooi parcours uitgezet (vanaf de kloostertuin, via de Deken Hooymansingel, Geitenkamp, Halve Maan en het Hertenkamp)  met veel ruimte (± 12 meter) tussen de vissers. Over de omstandigheden viel er niet te klagen, het was droog en in het begin stond er nagenoeg geen wind. Grote vraag was of de brasem net als de voorgaande wedstrijden weer veelvuldig gevangen zouden worden.