Archief/ uitslagen

Derde Oliebollenwedstrijd gewonnen door Boy van Veldhuizen.

Met de sfeer zat het wel goed alleen liet de vis het afweten.

De laatste door de Groenlose Hengelsportvereniging georganiseerde wedstrijd in 2015 is een feit. Zondag 27 december is deze gevist aan het beneden kanaal te Eefde, dat het beneden kanaal een water is met potentie blijkt maar weer eens uit de aanmelding. Uit de hele regio, en zelfs uit Duitsland, kwamen de deelnemers. Het animo was zo groot dat de organisatie tot twee keer toe heeft besloten om extra deelnemers toe te laten zodat we niet teveel liefhebbers teleur hoefden te stellen. Uiteindelijk hebben we bij zevenentwintig de streep getrokken, een mooi aantal voor een ‘gezelligheid’ wedstrijdje in de ‘winter’. Ondanks het extra toelaten van deelnemers hebben we toch nog meerdere mensen teleur moeten stellen. Gelukkig was iedereen aanwezig, hoe zuur zou het zijn geweest dan er iemand niet komt opdagen terwijl we een ‘wachtlijst’ hadden.