Reglementen Archief / Uitslagen Wedstrijdverslag

Open Koppel wedstrijdverslag

De GHV Open Koppel gewonnen door René Wilderink en Jan Galgenbeld.

Zaterdag 13 werd de voorjaarsklassieker van het Oosten weer gevist. De animo was wat minder dan de afgelopen jaren, de vangsten waren de laatste jaren ook niet om over naar huis te schrijven, maar met 29 koppels toch een mooie opkomst

GHV Open Koppel gewonnen door Wijdeveld-Walbrink. 
De organisatie kan weer terugkijken op een geslaagde wedstrijd.

Zaterdag 14 mei is de voorjaarsklassieker van het Oosten, het Open Koppel, weer gevist. Deze editie weer een volle bak. De deelnemers waren vroeg aanwezig waardoor het om kwart voor zeven al gezellig druk was in ons clubhuis "Het Wilgenpark" . Wederom veel bekende gezichten, maar ook weer nieuwe deelnemers die een keer een wedstrijd willen vissen in de Groenlose stadsgrachten. 
Dit jaar mochten we ook enkele jonge wedstrijdvissers verwelkomen, mooi om te zien dat het wedstrijdvissen bij de jeugd ook weer populair wordt.

Koppel Rooks -  te Molder winnaars GHV Open Koppel

De organisatie kan weer terugkijken op een geslaagde wedstrijd.

Zaterdag 9 mei was het al vroeg druk in ons clubhuis "Het Wilgenpark" voor de voorjaarsklassieker van het Oosten, het Open Koppel.  Alle 40 koppels waren tijdig aanwezig en ze kwamen, net als andere jaren, weer uit alle windstreken; Heerlen, Utrecht, Langbroek, Boxmeer, Elst etc. Maar ook enkele koppels uit Duitsland wisten de weg te vinden naar Groenlo zodat we kunnen spreken van een wedstrijd met internationale allure. Veel bekende gezichten, maar ook veel nieuwe deelnemers die een keer een wedstrijd willen vissen in de Groenlose stadsgrachten.

Ondanks regen toch massale deelname aan de Open Koppelviswedstrijd!

De grote Open Koppel viswedstrijd van zaterdag 10 mei 2014 aan de Groenlose stadsgracht is zeer goed verlopen. Ondanks de regen wisten een kleine veertig koppels uit het hele land de weg naar Groenlo te vinden om daar mee te doen aan deze goed georganiseerde viswedstrijd. Deed vorig jaar het complete nationale damesteam nog mee ditmaal zat o.a. De winnaar van de Topcometitie 2013 (Christian Surquin) aan de Groenlose stadsgracht te vissen samen met z'n vader. Maar wat te denken van de heren Thijs Lupsen (Nederlands team EK zoet water 2014) en Wim Fuhler (Nederlands team WK zoet water 2014). Beide heren vissen gewoon mee aan de Groenlose stadsgracht. Dit is werkelijk uniek te noemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die andere regionale en Groenlose toppers. Kortom kwalitatief een zeer sterk deelnemersveld.

Toppers winnen Open Koppel viskampioenschap van Groenlo!

Ze vissen al jaren mee met de grote viswedstrijden die de Groenlose Hengelsport Vereniging (GHV) organiseert aan de stadsgracht in Groenlo. Maar telkens visten ze naast de prijzen. Maar afgelopen zaterdag 19 mei 2012 was het dan eindelijk zover. Niemand minder dan oud wereldkampioen (1982) Lud Wever en Eddy van den Hoogen (2e  wk 2004) wisten de voorjaar visklassieker op hun naam te schrijven. De Open Koppel viswedstrijd in Groenlo staat al jaren op de landelijke wedstrijdkalender en dat betekent steevast deelnemers uit het hele land. Men prijst telkens de goede organisatie en de gemoedelijke sfeer .

Vader en zoon Bennink winnen Open Koppel viswedstrijd

De op zaterdag 8 mei 2010 geviste Open Koppel wedstrijd kende een Grols duo als uiteindelijke winnaar. Hans en Bram Bennink (vader en zoon) wisten maar liefst 13.826 gram aan vis in het net te krijgen. Zo’n grote vangst is de afgelopen jaren tijdens een koppelwedstrijd niet meer voor gekomen. Dit bewijst temeer de enorme goede visstand in de Groenlose stadsgracht. Ook ditmaal kwamen de deelnemers uit het hele land en er waren weer veel toppers aanwezig .

Mega vangsten tijdens Open Koppel viswedstrijd! 

Op zaterdag 2 mei 2009 werd onder werkelijk ideale omstandigheden de traditionele Open Koppel wedstrijd gevist aan de Groenlose stadsgracht. De Groenlose Hengelsport Vereniging tekende voor de perfecte organisatie. Ook ditmaal hadden zich weer veel regionale en landelijke toppers ingeschreven. In totaal deden er 49 koppels mee, wat nagenoeg ‘volle bak’ betekende. Om 7.00 uur werd begonnen met de loting die een soepel verloop had en die volgens een deelnemer zeer professioneel gebeurde. Hierna togen alle deelnemers naar de stadsgracht om hun visplek op te bouwen. Daar wachtte de deelnemers een werkelijk zeer fraai wedstrijdparcours .