Vis Challenge en Dobberraadspel uitgereikt.

dinsdag 14 september 2021

Zondagmorgen12 september zijn bij de Wilhelminabank de prijzen uitgereikt voor de GHV Vis Challenge en het Dobberspel. Deze beide acties van de Groenlose Hengelsport Vereniging liepen tot 1 september en was het dus tijd om de vele prachtige te winnen prijzen uit te reiken.

Dobberraadspel

Het dobberraadspel is een nieuwe activiteit van de GHV en in totaal zaten er 123 dobbers in de glazen koker. Ruim dertig inzendingen kwamen binnen en niemand had het goed aldus voorzitter Erik Mentink zondagmorgen. Voor degene die het dichtst erbij zaten waren drie prachtige viskoffers beschikbaar gesteld. Tygo Janssen zat er met 128 dobbers het dichst bij en mocht als eerste de viskoffer uitzoeken. Hierna ontvingen Thijn Luttikholt (107 dobbers) en Bas Klein Avinck (141 dobbers) een mooie viskoffer. Iedereen was ontzettend blij met de mooie prijzen en het was dus een schot in de roos. Volgend jaar is er opnieuw een dobberraadspel.

Dobberspel_winnaars.jpg

GHV Vis Challenge

Bij de GHV Vis Challenge was het de bedoeling om een foto van een mooie visvangst op te sturen en er kwamen mooi wat inzendingen binnen. Van mooie snoeken tot prachtige karpers van alles passeerde de revue. De volgende personen hebben een mooi schepnet eo een onthaakmat gewonnen.

Senioren

Roy Klein Gunnewiek

Dinja Oosterholt

Wouter Remmelink

Jeugd

Gijs Dibbets

Wes Dibbets

Tim Reinders

Dior Overkamp

Lars Kroekenstoel

Bas Klein Avinck

GHV Vischallenge_winaars.jpg

Roy Klein Gunnewiek, Dior Overkamp en Tim Reinders waren verhinderd bij de prijsuitreiking en zullen de prijs op een later tijdstip ontvangen.

Ook volgend jaar zal er weer een GHV Vis Challenge gehouden worden.

Al met al kan teruggekeken worden op twee leuke acties van de GHV die zoals gezegd volgend jaar zeker herhaald zullen worden.

arrow_upward