Verslag vierde Grachtencompetite wedstrijd 2022

maandag 27 juni 2022

Het weer was goed en gelukkig niet te warm. De wedstrijdcommissie had ditmaal gekozen voor de vakken Maliebaan /Marhulzenweg en het vak Hertenkamp / Brouwersnӧs. Een combinatie die we dit seizoen nog niet eerder hebben gezien.

Om 7.00 uur werd er geloot op de parkeerplaats van de Jumbo en dit had een vlot verloop. Klokslag 8.00 uur klonk het beginsignaal.

Al snel werden de eerste vissen gevangen en dit bleef de hele wedstrijd zo. Bovendien werden er diverse grote brasems gevangen (Dinja Oosterholt, Tamara Vink en Ruud Pasman) maar ook ving Frans Oosterholt een mooie Zeelt. Er werd zeer veel vis gevangen en er waren maar liefst vier personen hadden 90 vissen of meer. Met als uitschieter Bas te Woerd met 120 vissen. Wat een vangsten en wat een mooie viswedstrijd. Iedereen was blij met de mooie vangsten.

Het vak Maliebaan /Marhulzenweg werd uiteindelijk gewonnen door Erwin Wanink met 95 vissen en 1.380 gram aan gewicht. Het vak Hertenkamp / Brouwersnӧs werd gewonnen door Bas te Woerd met 120 vissen en 1.670 gram. In totaal zijn er 951 vissen gevangen met een gewicht van 28.145 gram.

De volledige uitslag is te vinden op www.visseningroenlo.nl

De volgende wedstrijd voor de Grachtencompetitie wordt gevist op zondag 4 september.

Maar eerst zijn er nog weer de Open Vakantiewedstrijden op 27 juli en 10 augustus.

Tussenstand na 4 wedstrijden

 

1)      Frans Oosterholt              7 punten

2)      Leo te Koppel                  13 punten

 Bas te Woerd                  13 punten

3)      Jan Timmerije                 14 punten

 

 

arrow_upward